[STEMHOK] wie ligt er in pims positie? [PIMSALABIM]

[home]
[agenda]
[cartoons]
[columns]
[mediameter]
[pimsalabim]
[ramsj]
[quiz]
[standpunten]
[weetje]
[woordenboek]

Nieuwsbrief
Mijn e-mail is:
ik geef me op
ik geef het op


[archief 2002]
[colofon]
[mail]
[reacties]


Aan het lijntje van Pim
Door Niels van Zeben
Donderdag 7 november

Wie er ook beweren een lijntje met Pim te hebben, voor twee schepsels geldt dat zeker: Carla en Kenneth hebben hun ganse leven aan de leiband van de Grote Roerganger gelopen. De twee hondjes van de LPF-voorman leiden sinds zijn gewelddadig verscheiden als enigen ook écht een verweesd bestaan.

Ademtocht
Om hen vóór hun laatste ademtocht van een aangenaam bestaan te verzekeren, is nu de ['Carla & Kenneth F.O.R.T.U.Y.N Foundation'] (CKFF) in het leven geroepen. Zoals alles wat Pim ooit aanraakte inmiddels in een stichting is ondergebracht (zijn huis, zijn auto, butler Herman, standbeelden worden reeds gegoten), is nu ook zijn levende have wettelijk gedeponeerd.

Powerpillen
Waar Herman powerpillen distribueert voor krachteloze LPF'ers, mag van de hondjes op z'n minst worden verwacht dat hun mest straks zal worden toegevoegd aan een nieuw merk hondenbrokken om 's lands huisdieren op de been te houden.

Er staat immers nogal wat op het spel: Carla en Kenneth moeten niet alleen dagelijks gevoerd worden, nee - zelfs wordt gestreefd naar 'het continueren van hun luxe leven', meldt hun website bescheiden.

Wachtgeld
Maar de CKFF gaat verder. Niet alleen de hondjes moeten behouden blijven, ook butler Herman. Voor alle drie wordt dan ook gespaard voor een staatsbegrafenis in Provesano. Om dat alles mogelijk te maken, kan de Foundation nog wel een paar sponsors gebruiken.

De organisatie heeft zich al verzekerd van de steun van Emile Ratelband en Harry Mens. Wellicht kunnen de demissionaire politici van de LPF hun wachtgeld aan de stichting overmaken. Want dat had Pim zéker gewild.

Hondenhok
Het wachten is nu op een lijsttrekker die het dartele tweetal de Kamer in wil leiden. Misschien kan butler Herman zich opwerpen. In een interview in Nieuwe Revu (30 oktober 2002) erkent hij nog op zoek te zijn naar een nieuwe invulling van zijn bestaan: "Op dit moment is het huis [Palazzo di Pietro - red.] van de familie Fortuyn en ik beheer het. Dat is wat anders dan het bewónen. Want zo zit het niet, dat ik zo nodig in het duurste hondenhok van Nederland wil wonen." Het kan verkeren.

(Klik [hier] voor de Verwende Schoothondjesquiz!)

Stem dommer - stem hok!
Welke politicus is het deze week helemaal?
...of juist niet! En waarom?
Zijn er nog leuke verkiezingsposters dit jaar?
Wie heeft er dit keer weer lopen kukelen?
Bekijk [STEMHOK]'s coalitiemeter
Het nieuws ligt op straat
ARCHIEF

[mokkels.nl]
[lijstvertrekken]
[heinsbroek]
[avd]
[lijntje v. pim]
[ferry's boek]

[t©deBoon]