[STEMHOK] Knoopt ze op [HOME]

[home]
[agenda]
[cartoons]
[columns]
[mediameter]
[pimsalabim]
[ramsj]
[quiz]
[standpunten]
[weetje]
[woordenboek]

Nieuwsbrief
Mijn e-mail is:
ik geef me op
ik geef het op


[archief 2002]
[colofon]
[mail]
[reacties]


Stemhok doet hoop- en humorvol verslag van de eerste parlementsverkiezingen in 2003. Rond de zomer zullen we de aanloop naar het kabinet Balkenende III ook voor u verslaan. Dan weet u dat vast.
Ratelband ex-lijsttrekker Nieuwe Midden Partij
Voordat Emile Ratelband Leefbaar Nederland met zichzelf opzadelde, probeerde hij het eerst bij een andere club. Dat meldt Stemhok na een gesprek met Martin Dessing van de Nieuwe Midden Partij.
[nieuws]

Ik word genoemd!
De Stemhok Mediameter toont het overduidelijk aan. De meest nieuwswaardige lijsttrekker was deze week Jan Peter Balkenende (210 artikelen).
[mediameter]

Nu te koop - nieuw en anders: PvdA
Het was flink aanpoten op het PvdA-congres in het zaterdag jl. Tussen één en zes jaste de Partij het verkiezingsmanifest, de kandidatenlijst en de lijsttrekkerspeech erdoorheen. Ad Melkert keek toe.
[nieuws]

Wouter Bos Peptalk Quiz
Doe de Wouter Bos Peptalk Quiz! Dan weet u welke one-liners u kunt gebruikten als u weer eens gedeprimeerde sociaal-democraten tegen het lijf loopt.
[nieuws]


Nieuwe plannen van Nawijn
Wat zou zijn volgende proefballon zijn? Stemhok doet de Ware Visionair in de regering een aantal suggesties. Succes gegarandeerd.
[nieuws]

Da's 's lands eer hier
Drollen moet je doorslikken. Hoofddoekjes horen thuis in de moskee. Deze en andere wijsheden van Erica Terpstra, Harry Mens en andere (pseudo)politici in de
[quotes]

Barbaartje moet hangen
Stemhok heeft besloten tot de herinvoering van de politieke doodzonde. Het is namelijk doodzonde om een uitspraak als die van Nawijn onbestraft te laten!
[who's not]

Femme fatale Halsema
Ieder nadeel heb z'n voordeel, om maar een Cruyfiaans clichŽ te gebruiken. Het was zelden zo van toepassing als bij het vertrek van Paul Rosenmšller en de komst van diens vervanger: Femke Halsema.
[who's hot]

Agenda
Wanneer opent Jeltje van Nieuwenhoven (PvdA) modewinkels in Joure? En wanneer doet Gerda Verburg (CDA) mee met de manifestatie 'Ga toch koken mens!'? Lees het in de
[agenda]

Galgje
Bodyguards nodig of een draagbare galg? Dan moet u het Stemhok bouwpakket voor standrechtelijke executies tijdens campagnebijeenkomsten hebben.
[ramsj]

Megalous
Heeft Megalous met de interne campagne van Lousewies van der Laan (D66) te maken? Of met haantjesgedrag van vrouwen in het algemeen? De nieuwe Stemhok woordenlijst biedt uitkomst.
[woordenboek]

Internationaal Sloganfestival
Uit zelfverdediging. …sterreich erst. La France en grand, la France ensemble. Real Plans for Real People. Van wie waren deze geniale slagzinnen? Lees en huiver.
[weetje]
Stem dommer - stem hok!
Welke politicus is het deze week helemaal?
...of juist niet! En waarom?
Zijn er nog leuke verkiezingsposters dit jaar?
Wie heeft er dit keer weer lopen kukelen?
Bekijk [STEMHOK]'s coalitiemeter
Het nieuws ligt op straat
ARCHIEF

[week 04]
[week 03/2]
[week 03]
[week 02]
[week 01]
[week 52]
[week 51]
[week 50]
[week 49]
[week 48]
[week 47]
[week 46]
[week 45]

[week 44]

[t©deBoon]