[STEMHOK] Geoudehoer, waar gods zegen op rust [HOME]

[home]
[agenda]
[cartoons]
[columns]
[mediameter]
[pimsalabim]
[ramsj]
[quiz]
[standpunten]
[weetje]
[woordenboek]

Nieuwsbrief
Mijn e-mail is:
ik geef me op
ik geef het op


[archief 2002]
[colofon]
[mail]
[reacties]


Stemhok doet hoop- en humorvol verslag van de eerste parlementsverkiezingen in 2003. Rond de zomer zullen we de aanloop naar het kabinet Balkenende III ook voor u verslaan. Dan weet u dat vast.

Bakkie troost
Paul Rosenmöller van GroenLinks vertrekt. Het bakje koffie met Marijnissen? Hij boft, ook deze verplichting neemt Halsema van Rosenmöller over!
[nieuws]

No guts, no glory, but Utregs Glorie!
Utregs Glorie? Stemhok dacht meteen aan slasaus. Of zijn het een stel FC Utrecht-hooligans? De enige echte erfgenaam? Met een persconferentie verbreekt de nieuwe partij de stilte.
[nieuws]

Chartercriminelen vliegen er uit
Het campagnethema staat vast: veiligheid. Het nieuwste van het nieuwste komt van Abdoellah Haselhoef. Zijn wapen is: verbanning! En dan óók van Nederlandse criminelen.
[nieuws]

Paria's van de Arbeid
Hoe verbazingwekkend is het toch dat zoveel nieuwelingen zomaar op de lijst durven gaan staan!
[nieuws]


De Vraag van 1 Miljoen
Wie o wie bood Jan Nagel (ex-NN) een miljoen Euro aan? Het zou gaan om een politieke nieuwkomer uit het bedrijfsleven en die gn Herman Heinsbroek heette. Stemhok doet suggesties.
[nieuws]

Neerlands Trots
RTL4 doet ook aan verkiezingen. In de show [Neerlands Trots] worden awards uitgereikt. Aan de Politicus van het Jaar 2002 bijvoorbeeld. En wat blijkt: Fortuyn mag helemaal niet meedoen!
[nieuws]

PvdA's hoop in bange tijden
De overwinning van Wouter Bos was geen verrassing. De afgelopen twee weken zat hij in alle tv-programma's met zijn stoere politieke voorstel de hypotheekrente aftrek 'af te toppen'.
[who's hot]

Annette Nijs zakt door het ijs
Annette zag al die LPF-ertjes in de gang en aan de gang begin september en toen dacht ze:"Ik wil ook een ballonnenkraam." En hop daar ging ze.
[who's not]

Bakkie koffie
Een heerlijke week vol slachtoffers. Titels voor damesromannetjes of B-films krijg je er gratis bij. 'De kaasstolp aan diggelen' - om je kapot te lachen. Daar gaan we jongens en meisjes, rijmen jullie mee?
[column]

Rare jongens die vastgoedmagnaten...
Vorige week dinsdag deed Chris Thünnessen iets geks. De Haagse vastgoedmagnaat kocht twee pandjes, een butler en twee hondjes tegelijkertijd. "Zie het als idealisme, " legde hij uit.
[pimsalabim]

Nationaal Sloganfestival
Verkiezingsslogans - altijd lastig. Uit de kreten moet toch op z'n minst inventiviteit, daadkracht, beginselvastheid, originaliteit en enthousiasme blijken. Of dat lukt? Oordeel zelf. "Nobody is perfect…..maar samen komen we een heel eind." Tja.
[weetje]

Jeltjerood in de uitverkoop
Jeltjerood Kleurspoeling (beperkt houdbaar, gaat uit de collectie) voor een habbekrats. En móóie partijnamen te koop met interessante connectie met het vaderlandsche verleden. Kom langs op de politieke koopjesmarkt!
[ramsj]

Stem dommer - stem hok!
Welke politicus is het deze week helemaal?
...of juist niet! En waarom?
Zijn er nog leuke verkiezingsposters dit jaar?
Wie heeft er dit keer weer lopen kukelen?
Bekijk [STEMHOK]'s coalitiemeter
Het nieuws ligt op straat
ARCHIEF

[week 04]
[week 03/2]
[week 03]
[week 02]
[week 01]
[week 52]
[week 51]
[week 50]
[week 49]
[week 48]
[week 47]
[week 46]
[week 45]

[week 44]

[t©deBoon]