[STEMHOK] de snor is eraf, nu de mat nog [HOME]

[home]
[agenda]
[cartoons]
[columns]
[mediameter]
[pimsalabim]
[ramsj]
[quiz]
[standpunten]
[weetje]
[woordenboek]

Nieuwsbrief
Mijn e-mail is:
ik geef me op
ik geef het op


[archief 2002]
[colofon]
[mail]
[reacties]


Stemhok doet hoop- en humorvol verslag van de eerste parlementsverkiezingen in 2003. Rond de zomer zullen we de aanloop naar het kabinet Balkenende III ook voor u verslaan. Dan weet u dat vast.

Heinsbroek ho maar
Herman Heinsbroek ziet er vanaf. Hij doet niet meer mee met zijn LNP. Hij kan "niet genoeg kwalitatief goede kandidaten voor zijn lijst vinden". Wij vielen bijna uit ons stemhok van verbazing!
[nieuws]

Zonder cocaïnelijn geen cocaïnelijn!
Zaterdag 2 november; Gerrit Zalm wil inhoud. Wekenlang is zijn integriteit openlijk in twijfel getrokken en is hij afgeschilderd als een bedrieger. En dat wil Zalm niet.
[nieuws]

Gedonder in de ChristenUnie
Het had zo mooi kunnen zijn voor de ChristenUnie. Eindelijk hadden zij die in de Heere zijn en het Woord verkondigen in alle uithoeken van Zijn Aardse Koninkrijk elkaar gevonden.
[nieuws]

Van zalmsnippen naar zalmstreken
Ooit was Gerrit Zalm een van de makke lammetjes uit het Paarse gaapclubje. Als minister van Financiën verrijkte hij het vaderland met de Zalmnorm en DING FLOF BIPS.
[column]

Beter dan Jan Peter
De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Zelfs bij de ChristenUnie niet. Kars Verveling is koud door het bestuur gewipt, of ze hebben alweer een nieuwe lijsttrekker: André Rouvoet.
[who's hot?]

Winnie gaat niet winnen
Winnie was Pims lieveling, al hield Pim dat wijselijk voor zich. Je hebt zo hommeles. Zelf speelde ze de vermoorde onschuld, als je vroeg waarom ze als prinsesje 5e op de lijst stond.
[who's not?]

Matjes en snorren
In de Stemhok fanshop is allerhande curieuze merchandise te koop. Schoothondjes (2 voor de prijs van 1), JP-dekbedden en matjes en snorren. Wie maakt ons los!
[ramsj]

Aan het lijntje van Pim
Wie er beweren een lijntje met Pim te hebben, voor twee schepsels geldt dat zeker: Carla en Kenneth hebben hun ganse leven aan de leiband van de Grote Roerganger gelopen.
[pimsalabim]

Gezocht: manager voor Kippenhok
Vliegtuigspotters, allochtonenlokkers en heksenstoppers. Houd dat maar eens in bedwang.
[quotes]

Bah! Ontbinden want bedorven
Geen verkiezingen zonder zieken. Mis zieken, weet u wel, dus niet op niveau van de vorm, noch op dat van de inhoud, maar gewoon op een van niks. Natuurlijk gebeurde dit ook in de campagnes van 2002.
[weetje]

 

 

Stem dommer - stem hok!
Welke politicus is het deze week helemaal?
...of juist niet! En waarom?
Zijn er nog leuke verkiezingsposters dit jaar?
Wie heeft er dit keer weer lopen kukelen?
Bekijk [STEMHOK]'s coalitiemeter
Het nieuws ligt op straat
ARCHIEF

[week 04]
[week 03/2]
[week 03]
[week 02]
[week 01]
[week 52]
[week 51]
[week 50]
[week 49]
[week 48]
[week 47]
[week 46]
[week 45]

[week 44]

[t©deBoon]