[STEMHOK] vers geperst en fruitig [NIEUWS]

[home]
[agenda]
[cartoons]
[columns]
[mediameter]
[pimsalabim]
[ramsj]
[quiz]
[standpunten]
[weetje]
[woordenboek]

Nieuwsbrief
Mijn e-mail is:
ik geef me op
ik geef het op


[archief 2002]
[colofon]
[mail]
[reacties]


Spam Pim de hemel in
Door Sanderijn Cels
Zondag 1 december 2002

Een zeker [Actiecomité St. Pim] wil Pim Fortuyn heilig laten verklaren. Welke wonderen heeft Fortuyn zoal op zijn geweten? "De LEIDER van de LINKSE KERK zeeg SPONTAAN ineen onder Pims PRIEMENDE AANBLIK."

Of "zijn MOORDENAAR werd na zijn DAAD onmiddellijk onderworpen aan de TOORN DES HEEREN en met STOMHEID geslagen. Hij bracht VIER MAAL VEERTIG DAGEN EN NACHTEN geen stom word uit." En dat is nog maar het begin.

Het zogenaamde comité roept de lezer op een voorgeschreven brief te sturen aan "mijnheer de Paus" die, omdat hij toch zijn jaarlijkse Paaswens in het Nederlands produceert, de smeekmail in eigen taal wel zal begrijpen. Mét aanklikopties om zijne Heiligheid te overtuigen van Fortuyns wonderen.

Waarvan moet Fortuyn beschermheilige worden? Volgens het actiecomité bijvoorbeeld "van politici van de LPF. Want zonder Pim zijn ze nergens. Ik vind het heel erg dat ik dat moet zeggen maar ik heb echt zitten huilen, mijnheer."

De [e-mailbrief] eindigt met: "Tenslotte moet ik u er op wijzen dat een aantal ongure sujetten er op laffe wijze met het erfgoed van Pim vandoor proberen te gaan. Kunt u misschien in een moeite door deze mensen excommuniceren?"

Reden voor deze actie? "Iedereen loopt er nu met de ideeën van Pim vandoor. Wij noemen geen namen, maar u weet wie wij bedoelen." Daarom dus.

 

Stem dommer - stem hok!
Welke politicus is het deze week helemaal?
...of juist niet! En waarom?
Zijn er nog leuke verkiezingsposters dit jaar?
Wie heeft er dit keer weer lopen kukelen?
Bekijk [STEMHOK]'s coalitiemeter
Het nieuws ligt op straat
ARCHIEF

[week 3/2]
[week 03]
[week 02]
[week 01]
[week 52/
[week 51]

[week 50]
[week 49]
[week 48]
[week 47]
[week 46]
[week 45]
[week 44]

[t©deBoon]