[STEMHOK] Stemt! [HOME]

[home]
[agenda]
[cartoons]
[columns]
[mediameter]
[pimsalabim]
[ramsj]
[quiz]
[standpunten]
[weetje]
[woordenboek]

Nieuwsbrief
Mijn e-mail is:
ik geef me op
ik geef het op


[archief 2002]
[colofon]
[mail]
[reacties]


Stemhok doet hoop- en humorvol verslag van de eerste parlementsverkiezingen in 2003. Rond de zomer zullen we de aanloop naar het kabinet Balkenende III ook voor u verslaan. Dan weet u dat vast.
Stemhok op vakantie
De redactie van Stemhok is pal na de verkiezingen met vakantie gegaan. U kunt van het politieke spektakel na genieten - alle artikelen van de afgelopen maanden staan online.

Bos en Nawijn grote winnaars Stemhok Awards
PvdA-lijsttrekker Wouter Bos en demissionair LPF-minister Hilbrand Nawijn zijn de grote winnaars bij de eerste uitreiking van de Stemhok Awards. Beide politici mochten met twee Awards naar huis.
[nieuws]

Stemmen met gevoel voor timing
Stemhok heeft tijdens deze Tweede Kamerverkiezingen unieke wijzen van stemmen gesignaleerd. Eens-maar-nooit-weer-rechts stemmen bijvoorbeeld, in 2003 mogelijk gemaakt door Hirsi Ali.
[nieuws]

Belangrijke informatie over de Kieslijst (II)
De meeste voorletters? Dat moeten de katholieken zijn. Zoals Camiel Eurlings (CDA): C.M.P.S. Maar Lousewies van der Laan (D66) wint met stip: : L.W.S.A.L.B.
[weetje]

"Een miljard hier, een miljard daar"
De politiek verslaggevers raken ook de draad kwijt. Citaten over het kommageneuk van Gerrit Zalm en Wouter Bos, maar ook over onveilig vrijen en debatteren met Cohen.
[quotes]

Back in Politics
De mannen in zwart zijn er weer: Jan en Mat. Maar ook Dirty Job is van de partij. Een nieuwe reeks originele posters in Stemhoks
[externe affiches]

Belangijke informatie over de Kieslijst (I)
Herinnert u zich het taartincident met Fortuyn nog? Een van de smijters was barones van Tuyll van Serooskerken. Familie van de nr 14 van de PvdD? Dat kan niet missen. En er zit ook een familielid bij de VVD....
[weetje]

Leuke stad in de aanbieding
Amsterdam is in de aanbieding - kom gauw langs in Stemhoks politieke uitverkoop voordat Van Nieuwenhoven of De Vries er hun handen op weten te leggen!
[ramsj]

Spot je splinter (deel 6)
De Ouderenunie wil een wet voor de restitutie van campagnegeld als die "door buitengewone omstandigheden wordt stilgelegd". Met terugwerkende kracht uiteraard.
[nieuws]

Delfts Links: de tegeltiek van Jan Marijnissen
Stemhok was zó onder de indruk van het boek van Marijnissen dat zij u Oud-Hollandse wandtegels aanbiedt met de allerbeste slagzinnen!
[nieuws]

Arme Job! Wachten op De Naam
Voor het café stellen de journalisten zich bij de deur op alwaar Bos Hem gaat noemen; Felix Rottenberg sluipt er als een overspannen raaf omheen.
[nieuws]

4 zetels? Dan liever de lucht in ... Wat deed Ratelband in Monster?
De slag bij Ter Heide herdenken? Of Westlandse illegalen opsporen en aangeven? Doe de Campagne Quiz en laat u verbazen.
[quiz]

Winnie conservatief? Nah ...

Opkomst en ondergang van een poldermodel
De Jong is besproken op mokkels.nl. Stemhok geeft een bloemlezing. "Staat ze in de Panorama als Winnie of als n van haar alter-ego's?" "Denk om je bloeddruk. Het is halfnaakt en ik zit er niet echt op te wachten."
[pimsalabim]

met mat mat de lpf zich plat Mat zit wel snor
De LPF lijkt een beetje op een zinkend schip. Gelukkig heeft de societeit van rechts Nederland een strenge roerganger in de kajuit staan.
[who's hot]

En de winnaar is ... Peilingenpaniek en strategisch stemmen
Stem VVD, dan krijgt u het CDA er gratis bij. En de bonus is dat u de LPF buiten houdt. Stem PvdA, dan krijgt u het CDA er gratis bij en helpt u de LPF. Stemhok helpt.
[column]

 

 
   
Stem dommer - stem hok!
Welke politicus is het deze week helemaal?
...of juist niet! En waarom?
Zijn er nog leuke verkiezingsposters dit jaar?
Wie heeft er dit keer weer lopen kukelen?
Bekijk [STEMHOK]'s coalitiemeter
Het nieuws ligt op straat
ARCHIEF

[week 04]
[week 03/2]
[week 03]
[week 02]
[week 01]
[week 52]
[week 51]
[week 50]
[week 49]
[week 48]
[week 47]
[week 46]
[week 45]

[week 44]

[t©deBoon]