[STEMHOK] doet maar gewoon - het is al leuk genoeg [COLOFON]

[home]
[agenda]
[cartoons]
[columns]
[mediameter]
[pimsalabim]
[ramsj]
[quiz]
[standpunten]
[weetje]
[woordenboek]

Nieuwsbrief
Mijn e-mail is:
ik geef me op
ik geef het op


[archief 2002]
[colofon]
[mail]
[reacties]


Mee- en tegenwerkers

Stemhok doet op satirische wijze verslag van de campagne voor de kamerverkiezingen. De redactie bestaat uit jonge journalisten en andere mensen met een creatieve en kritische blik op het Haagse steekspel om de macht. Stemhok is niet verbonden aan een politieke partij of een andere organisatie en heeft geen commerciële doelstelling.

Stemhok is een initiatief van Pieter van der Straaten. De website is opgericht in november 2002 toen Pieter zich toegang tot het congres van de LN wilde verschaffen en daar een instituut voor nodig had. Zijn instituut werd een succes: tijdens de vorige kamerverkiezingen trok Stemhok in de laatste maand meer dan 100 000 bezoekers.

Tot en met 22 januari 2003 doet Stemhok wederom verslag van de verkiezingen. En mocht het kabinet erna opnieuw vallen, dan is de kans groot dat Stemhok van de partij is.

Redactie
Hoofdredactie: Sanderijn Cels. Eindredactie: Marcel Boontje, Michiel Hulshof. Redactie: Remco Asselbergs, Rein Dekkers, Jim van Dorp, Marjolijn van Goethem, Martijn de Keijzer, Thomas Klompmaker, Luc Holleman, Inge Klück, Martin Mevius, Pieter van der Straaten, Floor van Oers, Ramon Schimmel, Abel Schoenmaker, Niels van Zeben, Trijs Bos. Columnisten: Frank Provoost, Fanny Bod. Bijdragers: Martijn van Es (externe affiches), Emmanuel Zegeling en Max van Olden (externe affiches), Viktor Rietveld (plaatjes).

Website ontwerp en bouw
Marcel Boontje [todeBoon]

Stemwijzer techniek
Laurens de Vries

De redactie kan nieuwe krachten altijd gebruiken. Gezien de huidige samenstelling gaat de voorkeur uit naar ondervertegenwoordigde groepen zoals vliegtuigspotters, voormalig redacteuren van motorblaadjes, verveelde miljonairs en bejaarden met grootheidswaanzin.

De redactie voelt zich niet verantwoordelijk voor de ironie die politieke wannabe's over zichzelf afroepen.

Opmerkingen?
U kunt de redactie bereiken via het e-mailadres redactie@stemhok.nl.

 

Stem dommer - stem hok!
Welke politicus is het deze week helemaal?
...of juist niet! En waarom?
Zijn er nog leuke verkiezingsposters dit jaar?
Wie heeft er dit keer weer lopen kukelen?
Bekijk [STEMHOK]'s coalitiemeter
Het nieuws ligt op straat
[t©deBoon]