[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      WHO'S NOT, met nog 6 weken te gaan:

Teevens schreeuw om aandacht


De campagne van Leefbaar Nederland zit in het slop. De partij moest een week terug haar dagelijkse propaganda-uurtje op radio 3 inleveren en crimefighter Fred Teeven slaagt er niet in dit verlies aan aandacht te compenseren door zelf nieuws te maken. De man die Johan V. alias de Hakkelaar achter de tralies kreeg, kan de partij niet het dal trekken. In de laatste peiling staat de partij die onder Fortuyn nog tegen de twintig zetels zou behalen, op drie.

Jan Nagel moet zo onderhand wanhopig zijn geworden en Fred hebben verteld dat hij koste wat kost op tv moet komen. Kan het niet bij Sonja of Paul, dan maar, god zegene de greep, bij Andries K.. Het Elfde Uur is niet de eerste keus voor een politicus die zich wil presenteren. Dit christelijke praatprogramma gaat meer over gods boodschapper op aarde zelf dan over zijn gasten. Maar alles is beter dan niets.

Erg ontspannen zat Teeven er dinsdagavond dan ook niet bij, maar in vergelijking met Dijkstal maakte hij nog altijd een heel swingende indruk. Teeven spreekt de taal van het volk dat hij ooit zelf achter de tralies zette. Jip en Janneke zouden er rode oortjes van krijgen. Politie is ‘pliesie’ en eigenlijk moet hij zijn best doen om niet in gewoon Nederlands ‘wout’ te zeggen. Mensen vrezen volgens hem ‘voor huid en haar’. Ze zijn vooral bang voor mensen uit de ‘beroepsgroep moslims’. Gelukkig dat Teeven bereid is de ‘komende vier jaar een beetje te gaan zitten’. Af en toe, zo beloofde hij aan Andries, zal zijn partij ‘onder de motorkap’ kijken. Juist dat is volgens hem het verschil tussen Leefbaar Nederland en Fortuyn die alleen maar roept dat er een sleepwagen moet komen.

Teeven lijkt wel een autoverkoper en dat is slecht nieuws voor LN. Autoverkopers vertrouwen Nederlanders net zo min als die beroepsislamieten die ons met huis en haard verslinden. En gelijk hebben ze, want officier van justitie Teeven loog ooit tegen een minister. Hij ontkende tegenover zijn baas glashard met wapenhandelaar Mink K. te onderhandelen, terwijl hij bij Mink kind aan huis was. Nee, met Fred bovenaan wordt het niets meer met de Leefbaren. Had Westbroek geen vakantie?Week 2: Arme Ad

Week 3: De week van Tineke

Week 4: Jos van Kemenade

Week 5: Fortuyn is uitgewerkt

Week 6: Teevens schreeuw om aandacht

Week 7: Rel rond Oudkerk

Week 8: Dijkstal in vrije val

Week 9: Ad Melkert exit

Week 10: Dijkstal kop van jut

Week 11: Hans Hoogervorst

Week 12: Harry, de huichelaar, Mens

Week 13: Lachen met Benschop

Week 14: Smerig spel Bas Eenhoorn

Week 15: Fortuyn blijkt angsthaas

Week 16: Slaapmiddel Melkert

Week 17: Willem Alexander van Oranje Nassau

Week 18: Tineke Netelenbos

Week 19: Ad Melkert

Week 22: Paul Rosenmöller

Week 24: Rob van Gijzel

Week 25: Hans Dijkstal


[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.