[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      Reacties van Lezers

Maakt de redactie er een zooitje van? Vind je dit de beste site op internet? Laat het ons weten. Opmerkingen kun je achterlaten op de pagina Geef een tip. Persoonlijk antwoord van de redactie verzekerd.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>
Zakkenvullerij
Hierbij wil ik graag mijn mening kwijt. Ik ben al 10 jaar actief lid van de SP, een hele goeie partij. Wij staan midden in de samenleving, plaatselijk doen we het heel goed. Helpen de mensen en weten wat er leeft. Dit doen wij al meer dan 25 jaar. Wij kunnen de mensen ook helpen, omdat onze raadsleden hun raadsgeld afstaan aan de partij. Met deze gelden kunnen wij lokale akties ondersteunen. Zodoende beschikken wij over: juridische hulpdiensten, medische centra, waar burgers gebruik van kunnen maken, die vaak in de maatschappij niet verder komen. En ondersteunen plaatselijk acties van burgers.
De SP Kamerleden: Jan Marijnissen, Agnes Kant, Harry van Bommel, Remi Poppe, Jan de Wit en Eerste Kamerlid Driek van Vugt, staan eveneens hun gelden af, en houden een modaal salaris over. Zij zitten niet in de kamer om hun zakken te vullen, zij willen zichzelf niet verrijken, en een echte verandering in de samenleving teweeg brengen.
Acht jaar paars heeft een vernietigende werking gehad op: de zorg, het onderwijs en een grotere tweedeling in de maatschappij gebracht. Dit had niet gehoeven, kijk daarom eens op onze site, wat wij kunnen en willen veranderen en al veranderd hebben: www.sp.nl. Bij ons hoef je geen boek te kopen om het programma te lezen. Je kunt het gewoon downloaden. Ik hoop dat jullie dit plaatsen, met vriendelijke groet,

Marian de Jong

RP: Een SP-er met humor. TK: Ook bij Stemhok dragen wij flessen wijn af aan het collectief.
Teveel eer
Whos afraid of Pim fortuin? Na de gemeenteraadsverkiezingen zat onze Pim aan bij het landelijk lijsttrekkersdebat: is dat niet teveel eer voor onze Pim?
anoniem

MH: Onze Pim? Spreekt u toch vooral voor uzelf.
Domme kiezers
Waarom al die kritiek op Melkert vanwege het lijsttrekkersdebat? Heerlijk zoals hij die Fortuyn met zijn grote ijdele bek te kakken zette. Wat een onzin dat je zon man met argumenten moet bestrijden! De voltallige pers inclusief Volkskrant heeft Janmaat toch ook altijd genegeerd. Nu doen ze alsof ze deze geluiden opeens serieus moeten nemen. Maar dat de kiezers te dom zijn mag nog steeds niet gezegd worden.
anoniem

PvdS: Heeft u het zelfde debat gezien als wij?

Ik zit in de shop te kijken en wat ik mis is toch wel een Ad Melkert SM-pakket. Wellicht kunnen jullie dit in het produkt portfolio opnemen.
Anthony

JvD: Nee, dat gebruiken we liever zelf.
[Koop ook leuke artikelen van je favoriete politicus]Onzinpagina
U heeft ook geen gevoel voor humor... Achja, ga maar verder met je onzinpagina, nee dat woord staat ook niet in de DVD maar jullie pagina is het wel. En trouwens, ik ben geen zeikwijf, toch wederom een duidelijk teken van jullie verbale zwakheden. Maar dit zegt wel weer genoeg over jullie tenen, die zijn erg lang. En waarschijnlijk heb ik een beetje te hard op getrapt.
Elke Visser

TK: Een beer en een konijn zitten te schijten in het bos. Zegt die beer: heb jij ook zon last van schijt aan je vacht?
Eventjes
Ik wilde alleen eventjes zeggen tegen Pieter van der Straaten (en tegen Jim van Dorp tegenwoordig ook geloof ik) dat ik dit een leuke website vind. Dat is eigenlijk alles. Geen inhoudelijke dingen dus, maar gewoon succes gewenst. Groeten,
Josje den Ridder

TK: De andere redactieleden van Stemhok.nl voelen zich behoorlijk gepasseerd door uw reactie.
Paranode
Geacht stemhok,
Ik wacht nog altijd op de eerste signalen dat ik in het verkeerde lichaam ben geboren, maar vooralsnog voel ik mij een jonge journalist uit Holland en geen Marokkaanse pot. Desondanks schrijf ik graag over politiek, maar voor ik jullie met mijn ideen ga bestoken zou ik eerst het volgende willen weten: wat is het verhaal achter het stemhok, wie financiert het, wat betekenen die dollartekentjes, en tenslotte: bent u een JS-mantelorganisatie of ben ik paranoide?

Jeroen Hoorn

MH: We worden gefinancierd door het Pentagon. Wij houden u in de gaten. PvdS: Uw echte naam is Mohammed Rabbae en u bent wel lesbisch.
U heeft
Leuke site, dit stemhosje. Alleen, als men anderen wijst op taalfouten, moet men ze zelf ook niet maken, dus: in het vervolg u hebt i.p.v. u heeft. Mijn excuses voor eventuele taalfouten.
Hetty Hoornsman

MH: U heeft geen gelijk en u hebt het ook niet.
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>

[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.