[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      Reacties van Lezers

Maakt de redactie er een zooitje van? Vind je dit de beste site op internet? Laat het ons weten. Opmerkingen kun je achterlaten op de pagina Geef een tip. Persoonlijk antwoord van de redactie verzekerd.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>
Grootdenker en allesziener
Grappige site alleen net zo kaal als het hoofd van Pimmetje. Niet dat daarmee wat mis is, want dhr. Fortuyn is een grootdenker en allesziener. Waarom nog stemmen op een partij die duidelijk heeft gefaald en elke 4 jaar even uit hun holletjes komen omdat het verkiezingen zijn? Stem juist, stem Pim.
anoniem

PvdS: Welke filosoof zei ook alweer: als honderd mensen iets doms zeggen, blijft het nog steeds iets doms?
Te lang
Bericht van de redactie van Stemhok.nl aan:
Rob Brockhus, Aleid en Ronald Zwiers

Bedankt voor uw reacties. Wij hebben ze met belangstelling doorgenomen. Helaas waren ze veel te lang.

Als zowel Fortunisten als antifortunisten jullie ervan beschuldigen een mantelorganisatie van de vijand te zijn moeten jullie wel iets goed doen. Maar toch is er een complot en ik heb jullie door. Jullie doen in de rubriek "hot" wel heel erg kwijlerig over Fortuyn, en hij komt veel te weinig aan bod komt op jullie site. En dat terwijl hij toch dagelijks zelf, helemaal gratis, meer dan genoeg materiaal levert voor welgemikte spot en hoon. Maar ik snap dat best: als Fortuyn premier wordt, is de toekomst van de Nederlandse politieke satire voor de komende vier jaar verzekerd, en daarmee jullie boterham dus ook. Ik heb gelijk, he, geef het maar toe.
Martin Mevius, Oxford

MH: Wij geven helemaal niks toe. Na 15 mei houden wij ermee op. En trouwens, u moet niet zeuren. Wij hebben deze week een hilarisch artikel van uw hand geplaatst.
[Lees het artikel van Martin Mevius]Onafhankelijk
Noch een reactie, noch een suggestie, maar een vraag. Waarom voor deze achtergrond gekozen, zijn de makers van deze site verre van onafhankelijk?
J. Rijkeboer

MH: Bent u eens duidelijk. Over welke achtergrond gaat het? LH: Oproep aan onze andere lezers: geef een tip als u dit begrijpt…
[Klik hier als u een tip wilt geven]Unfortuynately
Speciaal voor Pim: Winning becomes a habit, unfortuynately........ so does losing. Groeten,
Frank en Elke

JvD: U alweer? Stop eens een keer met zeuren. LH: Krijgt u soms te weinig aandacht van Frank?

Duidelijke taal
Een duidelijke-taal-woordenboek, waarin woorden als "kutmarokkanen", "bloody shame", "rotjochies" opgenomen zijn. Gezegdes als "daar kan ik in dit stadium nog geen uitspraken over doen" en "dat zijn uw woorden, maar.." zullen in deze handige pocketversie geheel verdwijnen. Onmisbaar voor iedere paarse politicus!
Michiel Peppel

PvdS: Is dit om te lachen?
[Ga naar de Fanshop en bestel leuke artikelen]
Beste redactie Stemhok, Complimenten voor de site. Erg leuk, helder, overzichtelijk. Welke letter gebruiken jullie? Arial? Jullie assortiment pruiken vind ik erg klein. Graag wat meer pruiken voor Pim - bij voorkeur uit de collecties Brideshead revisited; en Fry as Wilde - en wat haarstukjes voor b.v. Melkert en Dijkstal (Het valt niet mee om bij elke nieuwe pagina van de Stemhok-site te moeten opboksen tegen de overmacht aan intelligentie die Melkerts enorme voorhoofd uitstraalt). O ja, bijna nergens voeren jullie een datum, zodat je nooit weet of je oud nieuws of nieuw nieuws zit te lezen. Veel plezier en succes verder!
Marie Boschman

FvO: Reageerde mijn moeder maar zo positief op deze site… JvD: Als u nieuw nieuws wilt pakt u maar een krant!

Te vriendelijk
Een uitspraak waar Fortuyn nog spijt van krijgt is dat dat boek van hem zijn programma zou zijn. Die quote is vast wel te vinden. Daaronder kan mooi de uitspraak dat het boek geen programma is. Ja sporry ik zeik even over Fortuyn want die wordt door jullie veel te vriendelijk behandeld. Mag hij graag net zo respectloos worden aangepakt als de rest?
anoniem

JvD: Wilt u óns a.u.b. niet zo respectloos behandelen! LH: Wilt u ons niet zo demoniseren!

[Bekijk de opvallende uitspraken van politici in de media]<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>

[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.