[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      Reacties van Lezers

Maakt de redactie er een zooitje van? Vind je dit de beste site op internet? Laat het ons weten. Opmerkingen kun je achterlaten op de pagina Geef een tip. Persoonlijk antwoord van de redactie verzekerd.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Fortuyn
Is dit een onafhankelijke site, of een site om stemmen voor Fortuijn te winnen? Uw politieke voorkeur is zeer duidelijk. U bewijst geen journalist te zijn. Geenszins.
Marcus Johannes

MH: Wij houden niet van kale blanke mannen met een roze stropdas. En ook niet van bijbelfiguren die de namen van die mannen verkeerd spellen. Doet u er eens wat aan.
[Lees in de colofon waar Stemhok.nl voor staat]Misser
Het aantal keren, dat een lijsttrekker genoemd wordt in bepaalde kranten is voor mij bepaald niet doorslaggevend. Bepaalde landelijke kranten heeft u niet geraadpleegd. Dat vind ik een misser. Ik noem bijvoorbeeld Nederlands Dagblad en Reformatorisch Dagblad. Deze staan ook op internet. U moet geen onderscheid maken in kranten, want dan krijg je een vertekend beeld, met name ten aanzien van de kleine christelijke partijen. Probeer objectief te blijven.
Jan de Vos, Hardinxveld-Giessendam

MH: Daar heeft u ons. Wij zijn benieuwd wat voor u dan wel zo doorslaggevend is. Schrijft u nog eens wat.
[Lees het artikel over media-aandacht van lijsttrekkers]Pim is Hot
Nadat ik vanmorgen tandenknarsend van woede Het Parool had gelezen met berichtgeving over de bouwfraude en de positie van Rob van Gijzel, was ik even de weg kwijt. Wat te doen? Naar de jeneverfles grijpen? In mijn eentje een opstand ontketenen? Gelukkig viel mijn oog ook op een ingezonden brief van Michiel Hulshof uit Amsterdam. Hij noemde het adres van uw site, die ik meteen opzocht. Het hielp! Dat Pim Fortuyn ‘hot’ is, hoeft geen betoog. Maar voor wie LN en Pim toch een fractie te erg is, heeft wellicht een alternatief. Wie eigenlijk wel PvdA had willen stemmen, maar daardoor in gewetensnood zou geraken door de ingreep van Ad Melkert ten opzichte van Rob van Gijzel, kan alsnog het juiste vakje rood kleuren.
A. Scholte

MH: U begrijpt ons! Kunnen we op u stemmen?
[Lees de rubriek Who’s not]Van Gijzel is niet naïef
De ‘Who’s not’ van deze week schreeuwt gewoon om een reactie. Bij deze: Rob van Gijzel is mijns inziens allesbehalve naïef. Hij ging ervan uit dat zijn partij er een is die integriteit en democratie hoger in het vaandel voert dan het behouden van regeringsverantwoordelijkheid.
Weliswaar waren er de afgelopen tijd verschillende tekenen dat de voormalige volkspartij een regentesk clubje is geworden, toch kan je als insider in een politieke partij toch het idee hebben dat dit wel weer zal veranderen. Van Gijzel heeft zich vergist en is dus niet per definitie naïef. Zoals het een integer politicus betaamt heeft hij er vervolgens voor gekozen zich te distantiëren van de partij die eigenlijk niet meer zijn partij is. Ook dat is niet dom, maar juist oprecht.
Marcel van Dam schreef kort geleden in de Volkskrant (22 november?) dat Nederland lijdt aan neo-conformisme. Me dunkt dat de PvdA voorop loopt in deze trend; iedereen dient in de helaas niet meer zo sociaal-democratische pas te lopen.
Dissidenten als Van Gijzel en in mindere mate Pronk (die met succes is teruggefloten) kunnen door de VVD te bruuskeren continuering van de regeringsverantwoordelijkheid in de weg staan. Zeker nu een eventueel CDA-VVD-LN-kabinet ook mogelijk dreigt te worden. Mijns inziens zou dus de PvdA dit keer ‘not hot’ moeten zijn. Indien partijen niet ‘genomineerd’ kunnen worden opteer ik voor Melkert: door zijn gedrag jegens Van Gijzel zou hij zijn laatste kans op het premierschap wel eens kunnen hebben verspeeld. Klip en klaar, lijkt me...

Linda Voortman, Bratislava

MH: U schrijft graag, zelfs vanuit verre oorden. Neemt eens contact met ons op.
[Lees de rubriek Who’s not]<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.