[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      Reacties van Lezers

Maakt de redactie er een zooitje van? Vind je dit de beste site op internet? Laat het ons weten. Opmerkingen kun je achterlaten op de pagina Geef een tip. Persoonlijk antwoord van de redactie verzekerd.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>
Plaatjes over
We zijn op dit moment bezig met een fanwebsite voor Jan Peter Balkenende. Hebben jullie toevallig wat plaatjes over? Zou ik die dan kunnen krijgen? Bij voorbaat dank, Met vriendelijke groeten,
Floris

RA: Block address zou ik zeggen... Een JPB fan-site? Is die gast zijn verstand verloren?!
Antipathie
De kop “Fortuyn angsthaas” en ook het belabberde redactionele stukje daaronder getuigen van antipathie tegen PIM. Als degene die dit heeft geschreven nou eens twee jaar in een asielzoekerscentrum ging wonen, of misschien eens gemolesteerd zou kunnen worden door groepje Marokkanen dan wil ik zien wie er een angsthaas is.


MH: Gaat u toch vooral niet stemmen. Dat is voor niemand fijn.
LH: We trekken te veel Fortuyn-publiek met onze domme humor...

[Lees ook de rubriek Who’s Not]Peilingen
Mooie site met goede informatie; alleen mis ik de peilingen! Die gegevens vind ik zeker bij een site als deze horen! Met vriendelijke groeten,
Bert van der Velden

MH: U heeft niet goed gelezen. Komt u nog eens terug.
[Kijk ook welke coalities er op dit moment mogelijk zijn]Ouderen
Werk voor ouderen, de heer Ad Melkert heeft daar voor gezorgd. Dat zal ik in mijn stemgedrag belonen.
Aad Fokke

MH: Wij niet in geïnteresseerd in uw stemgedrag. Bovendien moeten ouderen helemaal niet werken, maar sherry slobberen aan de Costa del Sol.
Harry Potter
Een korte opmerking bij het artikel “FORTUYN EN MELKERT VERSLAAN HARRY POTTER”: de gemiddelde kiezer ziet geen verschil tussen Harry Potter en de CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende. Derhalve dient U hun scores bij elkaar op te tellen en zult u vervolgens moeten concluderen dat JP Potter met 186 vermeldingen Melkert ver achter zich laat en de tweede positie achter Fortuyn bekleedt. Hetgeen maar weer laat zien dat de Nederlandse pers het liefst schrijft over sprookjes: JP Potter & de kale conservatieve Relnicht, levert een Grimm-achtige titel op voor een nieuw boek van Rowlings hand... Overigens complimenten met uw fantastische initiatief en nog betere uitvoering!
Rob Elders

MH: U heeft helemaal gelijk. Dank voor uw reactie.
[Lees het artikel over media-aandacht voor lijsttrekkers]Libertariër
Hallo mannen, mijn naam is Ton Albers. Ik ben een Nederlandse, blanke man, gek op vrouwen en drink geen alcohol. Niet iemand waar jullie om zitten te springen dus. Ik ben fotograaf (mode/portretten/cars) en schrijf voor een lifestyle magazine. Mijn politieke voorkeur is in Nederland een zeldzame, ik ben nl. libertariër en soms kan ik vanuit deze achtergrond er zelfs een leuk stukje uit persen. Mochten jullie aan zo iemand behoefte hebben, dan lees ik het wel. By the way, leuke site.
Ton Albers

MH: U bent zowel liberaal als vegetariër? Of u moeder is Liberisch en u vader Ariër? Of bedoelt u soms te zeggen dat u libertair bent? Kijkt u nog eens in het woordenboek.
Goede columns
Ga zo door...meer inhoud enzo da’s onzin. Daar zijn wel andere sites voor... www.nederlandkiest.nl bijv. Meer grappen, grollen en goede columns, daar zit ik op de wachten.


MH: U bent bij ons aan het juiste adres.
[Lees ook een goede column]Hoera voor Hans Kraaij
Het moet mij even van de lever. Dhr. Hans Kraaij sr. doet niet meer mee, noch als voetbalanalist, noch als kandidaat kamerlid LN. Nou denk ik van mezelf dat ik iets aan de SNAPPER heb, wat heeft deze integere man nou misdaan? Neem nou bv. Saxofonist Dijkstal, Zangeres Jorritsma, Komiek Kamp, Ex Limonade v Dam, Spelletjesqueen Terpstra, NPS Felix R. En zo kan ik wel doorgaan, is dit de huidige Nederlandse democratie? Arm Nederland. Wetten, Gedogen, Maffiapraktijken, Bouwfraude, Zorg, File, NS, en ga zo maar door. PAARS KAKT NIET NET. LANG LEVE HANS KRAAIJ, HOERA, HOERA, HOERA. Gegroet. SJUUFELKE.
Peter Kasik

MH: Wij volgen u niet meer. Misschien raden u aan wat minder geestveruimende middelen gebruiken.
[Lees de rubriek Who’s Hot]<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>

[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.