[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      Reacties van Lezers

Maakt de redactie er een zooitje van? Vind je dit de beste site op internet? Laat het ons weten. Opmerkingen kun je achterlaten op de pagina Geef een tip. Persoonlijk antwoord van de redactie verzekerd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>
Files
In de verkiezingsprogramma’s van alle partijen staat wel iets over de files. Maar is er wel een oplossing? In het onderwijs moet een school eerst uit zijn voegen groeien voordat er noodlokalen geplaatst worden laat staan een nieuw gebouw
Pablo

MH: Pablo, ontzettend bedankt voor je paginagrote verhandeling over files. We hebben hellas niet de moeite genomen hem te lezen.
Prachtig proza
Hmmm, af en toe prachtige proza in stemhok (punt NL). Ik zit eigenlijk alleen maar te wachten op een meer permanente wisselwerking tussen de kiezers - mijzelf dus of u - en de politiek. Kamerzetel-151 lijkt die mogelijkheid te bieden. Website is: www.XXmer#@te*-1%$.nl. Met vriendelijke groet,
Robert M. Brockhus

MH: U alweer? LH: Stoppen hoor!
Treden
Beste Pim, er komen te veel buitenlanders, dat is bekend. Je kunt ze er alleen uithouden door eens flink op te treden. Succes Pim, ik hoop dat jij er iets aan kunt doen.
J. Baars

MH: Pim? FvO: Tegen wie heeft u het?
Hyper
Mensen, dit noem je toch geen nieuwsbrief, het is niet meer dan een overzichtje hyperlinks. Maar de site vind ik erg leuk. Succes,
Cees van de Beek

MH: Mijnheer van de Beek, dit noemt u toch geen reactie?
Harde werker
Geachte redactie, hiermee wil ik reageren op de komende verkiezingen. Als harde werker en belastingbetaler stemmen wij op Pim fortuin, omdat alle partijen de laatste achtjaar vele punten hebben laten liggen. Den Haag politiek heeft heel heel veel geld over de balk gegooit,zonder het volk daarbij te betrekken. Onze stem staat vast. Laat Den Haag maar eens merken dat we zeer ontevreden zijn . En laat ons maar eens mee profiteren van de welvaart, in iedergeval in de portomonee en meer veiligheid in het land. grensen dicht. Alvast mijn dank.
Henk van de Plas

PvdS: Leest u The Economist van deze week. LH/MH: Profiteert u niet genoeg van de welvaart? Aan de slag, zouden wij zeggen.
Lousewiesewosewiesewallacristallala
Hee leukerds! Wat ik bij jullie nog een beetje mis, is humor. Doe daar eens wat aan!
In andere nieuwsgroepen kom je wel Leuke Humor tegen, als het ware. Dus laten we eens een quizje beginnen met de nicks die ik daar zo tegenkwam.Waarom noemen we de mensen niet bij hun naam? Zoals: de brave Balkenstein, Pinke Pimmetje, Mooie Paultje, Foute Adje, Jantje Beton, Hansje Brinker, Grisje Veling, Gijs Muis, Thommetje Horlepiep, Bas Maagdenvlies, Agnespoester, Tineke Dorenbos, Jeltje Niew’nhuuz’n, Lousewiesewosewiesewallacristallala, Els Borstlesie, Sharon Hobbelzak,
Erica de Terphoera, Gerrit Goudzalm, Jesaja van Aertsvaer, de Krullevaar van Boxtel, Laurens-Jan de Brinkelman, Frankie Loopgrave, Willem Bevermeend,Klaas Diepvries, Whim Cock, en vele andere Bekende Nederlanders. Wie weet er leukere?

Fred Melkert

PvdS: Waarvan akte. LH: Wie weet er leukere?
Drie winnaars
Op het ogenblik staat volgens de interview/nss peiling de coalitie PvdA/CDA/GroenLinks op 79 zetels... Dat is een beetje krap lijkt mij (zeker gezien de schommelingen in de peilingen)... Een mogelijke coalitie met een vierde partij erbij moet dan ook serieus worden genomen. Jullie noemen hiervoor als optie alleen PvdA/CDA/GroenLinks/D66. Dit is een coalitie van 2 verliezers en 2 winnaars. Bovendien bevat deze coalitie twee van de huidige drie coalitiepartners... tsja, zou dat de voorkeur hebben van de kiezer?? Waarom niet ook de andere opties noemen: PvdA/CDA/GroenLinks/ChristenUnie en PvdA/CDA/GroenLinks/SP? Deze opties, waarvan de eerste denk ik meer voor de hand ligt dan de tweede, bestaat uit 3 winnaars en slechts 1 verliezer. Deze verliezer (PvdA) is echter wel de grootste partij.
Frank Visser

PvdS: Getuigenispartijen moeten wat ons betreft getuigenispartijen blijven
[Kijk ook welke coalitie er mogelijk is]Snik
Wil ik eens heel erg leuk jullie stemwijzertje invullen werkt het niet!
snik....hopelijk wordt het snel gemaakt en kan ik toch ook jullie test maken...
ben nou wel benieuwd naar die gevreesde vragen :-)

Mariska Veerman

FvO: Het enorme enthousiastme voor onze Stemwijzer heeft onze server platgelegd. U zult het met minder leuke vragen moeten doen. Wellicht over vier jaar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>

[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.