[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      Heb ik dat gezegd?

Alles wat politici liever niet hadden gezegd. Of juist wel.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

"Ik weet dat sommigen in Nederland mij beschouwen als een op zijn minst omstreden extreem rechts figuur. Maar als meneer Fortuyn in het parlement gekozen is, lijkt het me nuttig en wenselijk dat we wel contact met elkaar opnemen."
Filip Dewinter houdt van kale blanke mannen (Nieuwe Revu, 9 januari).

"Ik beschouw hem als een zielsverwant."
Filip Dewinter (Vlaams Blok) over Pim Fortuyn (Nieuwe Revu, 9 januari).

"Er moet bij hem altijd nog een honderd miljoen bij. En of dat goed wordt uitgegeven, lijkt hem minder te interesseren. "
VVD-leider Hans Dijkstal ziet in Melkert een goede minister van financiën (Elsevier, 5 januari 2002).

"Het pronkstuk van Melkerts hoofdgerecht was een uitgeholde ring met daarin een precies passend stuk gegrilde parelhoenfilet waarop een plak Franse geitenkaas met komijn, paprika en rozemarijn was gelegd. Erg lekker was het niet, maar het zag er prachtig uit. We vonden het wel grappig dat Ad Melkert, als kok dan, het uiterlijk een warm hart toe draagt, maar de inhoud lichtelijk verwaarloost."
Gerard van Westerloo is aan het kokkerellen geslagen met de recepten die Ad Melkert op zijn website publiceert (Vrij Nederland, 5 januari 2001).

"Mocht de SGP ooit regeren, dan schaffen we de democratie af"
Rien Bogerd, voorzitter van de SGP in de Provinciale Staten van Flevoland, is een rasechte fundamentalist (4 januari 2002, Nieuwsblad Het Urkerland).

"Een SGP-regering zal vrouwen terugsturen naar waar ze thuishoren: hun gezin. Met de Bijbel als uitgangspunt zal er voor de vrouw ook geen taak meer zijn weggelegd op kerkelijk of politiek gebied."
SGP-er Rien Bogerd slaat door (Nieuwsblad Het Urkenland, 4 januari 2002).

"God moge verhoeden dat types als het CDA-Kamerlid Eurlings en het PvdA-Kamerlid Dijsselbloem het voor het zeggen krijgen bij de NS. Dan loopt het pas echt verkeerd af met het bedrijf." [...] Dijsselbloem en Eurlings opereren zonder enige kennis van zaken. Die hebben nog nooit een groot bedrijf van binnen gezien. "
D66-Kamerlid J. van Walsum in de Volkskrant (4 januari 2002).

"Een mevrouw vroeg tijdens de Ouderenbeurs: "Mijnheer Dijkstal, wat doet de VVD voor ouderen?" Ik antwoordde: "Bij voorkeur niets.""
Hans Dijkstal heeft nog niet helemaal begrepen hoe hij zieltjes moet winnen (www.dijkstal.nl).

"Melkert en ik hebben niks met elkaar. Hij is de enige politicus in de kamer die mij nooit een woord gunt. Ik heb hem een paar keer een briefje gestuurd, over van alles en nog wat, maar nooit antwoord gehad. Ik heb hem verschillende malen uitgenodigd voor een debat: geen reactie. Melkert heeft bij zijn aantreden als PvdA-fractievoorzitter een oekaze afgegeven: wij stemmen nooit, nooit voor SP-moties in de Kamer. Allemaal angst. "
Jan Marijnissen vindt Melkert niet lief (Nieuwe Revu, 27 december 2001).

"Wij gaan uit van People Power, uit een toekomstscenario van oliemaatschappij Shell. "
Jan Peter Balkenende heeft de Bijbel niet meer nodig als leidraad voor zijn politiek handelen (Elsevier, 22 december 2001).

"Aubergines in dikke ronde plakken snijden en vervolgens het vruchtvlees verwijderen zodat een stevige ronde ring overblijft; deze smoren in olijfolie in een ruime koekenpan met deksel. Parelhoenfilet in – binnen de aubergines passende – rondjes snijden, bestrooien met komijn en milde paprikapoeder en onder de grill leggen; de laatste minuten met een rond stukje Franse geitenkaas. "
Ad Melkert wil een echte Kok zijn. (Ad’s Kerstmenu op de persoonlijke webpagina van Ad Melkert, www.admelkert.nl, 21 december 2001)

"Die Melkert is toch verschrikkelijk, hij leert net een beetje praten. Het is een wanstaltig gezicht als je zo’n totaal gemankeerde aap aan het woord hoort."
Advocaat Piet Doedens in de Volkskrant van 18 december 2001.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.