[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      De ware oppositie slaat de handen in één

Door Thomas Klompmaker

De Natuurwetpartij, De Partij voor het Maatschappelijk Belang (PMB) en de Vrije Indische Partij (VIP) zijn een lijstverbinding overeengekomen voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. Als individuele deelnemer had waarschijnlijk geen van de drie de kiesdrempel gehaald.

Tot dusver is de samenwerking vlekkeloos verlopen. De hoofddoelstelling van de Natuurwetpartij is zo krachtig dat daarmee ook alle doelstellingen van de PMB en de VIP kunnen worden waargemaakt. De Natuurwetpartij wil een door de overheid gefinancierde stiltegroep instellen van achtduizend mensen. Zo’n groep komt het collectieve bewustzijn zo ten goede dat onder meer criminaliteit en ziekten afnemen. De verwachting is dat stiltegroep groot genoeg is om ook de situatie in Indonesië te verbeteren. Hiermee worden dus ook de doelstellingen van de PMB en VIP bereikt.

Een punt van zorg was het verschil van inzicht ten aanzien van de NAVO. De Natuurwetpartij was tegenstander, de Vrije Indische Partij voorstander. Beide partijen hebben nu besloten de NAVO te steunen, als ze wordt omgevormd tot een organisatie die overal ter wereld opkomt voor de rechten van de mens. Een doorbraak in het voor en tegen denken!
De NWP, PMB en VIP geven het voorbeeld voor samenwerking en effectief beleid. Zij verdienen het om in 2002 aan te schuiven op het Binnenhof.[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.