[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      Het merk Pim ®

Door Niels van Zeben

Maar liefst drie dagen heeft hij ons spanning gelaten, maar the professor strikes back! En hoe! Met een nieuwe partij en een Amerikaans aandoende claim op de geldbuidel van Leefbaar Nederland. Pim graait weer als vanouds, niet alleen in het stemmenreservoir van de gevestigde partijen, maar nu ook in de spaarpot van zijn oude liefde. Wederom niets nieuws onder de zon, want aan Ivo Niehe vertrouwde hij eerder al toe soms uitermate rancuneus te zijn jegens mensen die hem een streek leveren.

Verrassender is de naam die Fortuyn aan zijn vehikel meegeeft: ‘Lijst Pim Fortuyn’. Toegegeven, het is een duidelijke en eerlijke naam. Ook hier hoeft niemand zich door te laten verrassen. ‘LPF’ klinkt als de naam van een guerrillabeweging die het land overvalt en in haar greep houdt.

Eigenlijk had van een denker als Fortuyn een naam met meer cachet mogen worden verwacht. Een naam die iets groots belooft voor de toekomst, een premier waardig. Gevestigde partijen plachten in hun naam nog een hoger doel te schetsen dat de landgenoten perspectief biedt op een betere toekomst. Fortuyn concentreert zich echter eerst maar eens op zijn eigen persoon. Er staat maar één thema in zijn campagne centraal, en dat is de lijsttrekker zélf. Heel verstandig: verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Zo wordt dus het merk Pim® als een nieuw wasmiddel ‘in de markt gezet’. Pim® is de spil, overige partijleden dienen ter meerdere eer en glorie van de Leider zelf. Binnenkort komt de merchandising-machinerie op gang: Pim®-condooms, Pim®-scheerschuim, Pim®-pennen, Pim®-papier, Pim®-piemels, Pim®-punaises, Pim®-pasta, Pim®-pruiken (nu reeds verkrijgbaar bij stemhok.nl), Pim-postzegels (ook al op deze site verkrijgbaar), Pim®-poedels, Pim®-poeder (leverbaar in enveloppen), Pim®-pretzels, Pim®-potten, Pim®-punch, Pim®-petten…en andere Pim®-prut.

Stemhok.nl biedt zich aan deze merchandising te coördineren. Tegen geringe vergoeding in onze kas.[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.