[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      Melkert op campagne in lege gymzaal

Door Luc Holleman

De weg kon ik alleen aan junks vragen, verder waren er weinig mensen op straat in dit deel van het druilerige Zuidoost. Nadat een jongen uit een gebruikersruimte mij de laatste aanwijzingen had gegeven had ik het toch gevonden, Sportcentrum Bijlmerpark. Aldaar kwam de PvdA, inclusief Melkert, bijeen voor een verkiezingsbijeenkomst.

De entourage was even schrikken: de bijeenkomst vond plaats in een grote gymzaal. Deze was slechts voor een kwart gevuld met grotendeels PvdA-leden en -prominenten. De security was, zeker tien man sterk, prominent aanwezig.

Op een enorm podium kondigde bekende Zuidooster Jörgen Rayman de lokale lijsttrekker Rob Oudkerk aan als ‘een man met een mond van peper en een ongelooflijk sex-appeal’. Maar Oudkerk zegt een vreselijke middag te hebben gehad. Hij heeft namelijk naast de bloedfanatieke Rotterdammer Ad Melkert gezeten tijdens Ajax - Feyenoord. Gelukkig maakte Ajax op het laatste moment nog gelijk.

Als Ad Melkert aan z’n praatje begint, valt pas op dat er geen noemenswaardige pers aanwezig is. Die missen de twee prachtig geklede Surinaamse vrouwen die als Melkert over Fortuyn begint hem onderbreken met een fel: “Fortuyn opgesodemieterd, Amsterdam is voor een ieder!” Melkert schiet de voorzet beheerst in: “Dat ben ik niet helemaal met u eens, voor iedereen is plaats, ook voor Pim!”

Nieuws wordt er niet gemaakt en de PvdA-kopstukken erkennen achteraf dat de spirit er na weken voluit campagne voeren wel af is. Campagneleider Monasch ziet nog wel een lichtpuntje: “Als Stemhok hier niets over kan schrijven, is de bijeenkomst in zekere zin toch geslaagd.”[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.