[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      De grote Dijkstal saxofoonrietjesveiling

Door Aernout Bouwman

Moeilijke vragen. Daar bereidt iedere politicus zich op voor. Maar onbenullige vragen, dat is toch heel iets anders. Zo vroeg Stemhok.nl aan Hans Dijkstal twee gebruikte saxofoonrietjes. De lijsttrekker van de VVD liep rood aan, keek verward rond en antwoordde na wat uhs: Ik mag natuurlijk niets zeggen. Hiervoor moet je bij mijn woordvoerder zijn.

En dat, terwijl hem netjes was uitgelegd dat de rietjes netjes worden geveild en dat de opbrengst ten goede komt van het dikhuidenverblijf van diergaarde Blijdorp.

Ook Dijkstals woordvoerder keek de redacteur van Stemhok.nl aanvankelijk met verbazing aan, maar zag er de lol wel van in. Hij beloofde er werk van te maken.

Twee weken later bleek hij een man van zijn woord. Bij de receptie van de Tweede Kamer lagen twee saxofoonrietjes klaar. Netjes in een envelopje met een vriendelijke kaartje erbij. En daarmee bewijst Dijkstal dat hij niet de kwaadste is.

De rietjes liggen inmiddels bij Stemhok.nl in de la en dus kan de veiling nu beginnen.

Hier volgen de regels:

1. De twee rietjes worden apart aangeboden. Het minst beschadigde exemplaar wordt aangeduid met de letter A. De minimale biedprijs voor dit rietje is 8 euro. Het meest beschadigde rietje wordt aanduid met de letter B en de minimumprijs hiervan bedraagt 10 euro.

2. Het bieden geschiedt per e-mail. In het mailtje dat u stuurt naar veiling@stemhok.nl vermeldt u uw e-mailadres, uw huisadres en woonplaats, uw telefoonnummer en het bod dat u uit wilt brengen. Vergeet niet aan te geven of u een bod uitbrengt op rietje A of op rietje B.

3. De veiling sluit wanneer op 15 mei de laatste stembureaus sluiten. Hierna wordt het hoogste bod vastgesteld. De kopers worden de volgende dag op de website van Stemhok.nl bekendgemaakt. Na betaling wordt het rietje aan de koper overhandigd.

4. Over de uitslag van de veiling is geen correspondentie mogelijk.

De redactie van Stemhok.nl zal ernaar streven het hoogste bod steeds op de site te vermelden.[Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.