[STEMHOK.NL]    

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen - deze site wordt wekelijks ververst

           

 

Geef je op voor de
wekelijkse
Stemhok nieuwsbrief
E-mailadres:
Geef je op
Meld je af

 

 

 

 

 

 

 

 

      Koekjesfabrikant lift mee met Fortuynhype

Door Jim van Dorp

Generale Biscuits Nederland, bekend van de ‘koekjes van LU’, brengt in de weken voorafgaand aan de Tweede-Kamerverkiezingen een speciale versie van ‘Pim’s biscuits’ op de markt. In plaats van het vertrouwde prinsje prijkt nu het hoofd van Pim Fortuyn op het chocoladegedeelte van het koekje. Ook is de tekst op de verpakking aangepast.
Chocolatier Luuk Gazel heeft voor het koekje een drie dimensionale afdruk gemaakt van het hoofd van Fortuyn: ‘Professor Pim was meteen enthousiast. Heel Nederland zal straks zijn gezicht aflikken.’ Marketing manager Annelies Vredesteijn van Generale Biscuits Nederland liet weten dat vooral in de regio Rotterdam een enorme afzet van de ‘Pim’s’ wordt verwacht. Supermarktenketens hebben volgens haar al vele duizenden pakken van deze Fortune cookies besteld.

Om de koekjes te promoten heeft Generale Biscuits/LU een speciaal reclamespotje opgenomen waarin Pim Fortuyn zelf het product aanprijst met de slogan: ‘Nederland is vol... vol met Pim’s van LU!’, waarna hij een hap neemt van een biscuitje. Het spotje besluit met de tekst: ‘O... Wat ben ik toch lekker.’

Officieel liggen de Pim’s pas begin april in de schappen, maar speciaal voor Stemhok heeft Generale Biscuits al een aantal pakken beschikbaar gesteld. Deze kunnen worden besteld via de fanshop op deze site. Of de speciale Pim’s ook na 15 mei verkrijgbaar blijven, is nog niet duidelijk. ‘Daarover moeten we nog een besluit nemen’ aldus Vredesteijn.

[Lees ook het persbericht van Lu][Terug naar hoofdmenu]
 

Stemhok.nl  - reageer - colofon - nog 2 weken tot de verkiezingen

Blijf op de hoogte van het laatste campagnenieuws en geef je op voor de e-mailservice van Stemhok.nl.
Zelf schrijven voor Stemhok.nl? Stuur dan een e-mailbericht naar info@stemhok.nl en meld je aan.
Waarschuwing: Iedere gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen en/of partijen berust geenszins op toeval.